top of page

Sitters van '23

Ik hoor je denken, Janneke… wat is een sitter? Als je de term op Google intikt kom je op de volgende definitie: Sitter-sessies zijn een soort mijlpaalshoots, waarbij de periode wordt vastgelegd waarin de baby zonder hulp zelfstandig kan zitten. Sitter-sessies vinden over het algemeen plaats wanneer uw baby tussen de zes en negen maanden oud is, wanneer ze zelfstandig kunnen kruipen en zitten, maar niet kunnen lopen.

Waarom dit project?
Toen mijn eigen dochter de leeftijd bereikte dat ze zelfstandig kon zitten, wou ik dit laten vastleggen. De fotograaf die ik had benaderd was helaas niet in de mogelijkheid, maar hielp mij op weg om dit moment zelf vast te kunnen leggen. 
Tijdens het maken van deze foto's kwam ik erachter dat het een kunst is om een baby van 6 maanden te fotograferen zonder teveel poespas. Alleen de baby, een achtergrond en misschien een lievelingsknuffeltje. MAAR hoe ontzettend gaaf was om met zo min mogelijk spullen, een prachtige gevarieerde galerij op te zetten waarin vooral heel veel persoonlijkheid is te zien! Want dat vind ik zo super tof aan het fotograferen van een kleintje van 6 maand; er is vergeleken bij een newborn fotoshoot  al zoveel persoonlijkheid te zien.

Omdat er voor mij hierin nog zoveel meer te leren is en ik mijzelf graag wil uitdagen, vallen de sitter sessies in 2023 onder de fotoprojecten. Dit houdt in dat je je kindje kosteloos kan aanmelden voor deze fotoshoot. Er zijn echter wel voorwaarden op de shoot van toepassing. Wil je je daarna aanmelden? Check dan even de shoot dagen en stuur mij vervolgens een mail voor welke dag je je wilt aanmelden.

 

Data's 2023
28 Maart (vol)
2 Mei (vol)

11 Juli (vol)

 

Contact

06-25364292
(let op: alleen whatsapp)

  • Instagram
bottom of page