De favoriete foto uit mijn jeugd, is een foto waarop ik als klein meisje samen met mijn vader lig te slapen. Nog elke dag kijk ik naar deze foto en voel ik hoe belangrijk hij voor mij is. Mijn doel? Een fotoshoot afleveren die niet alleen wordt bekeken, maar ook wordt gevoeld. Ik ga jullie verhaal vertellen! Ik doe dit door jullie te volgen en de liefde tussen jullie vast te leggen.

AllungaFotografie-8401.jpg

Newborn & Baby

Een newborn of baby fotoshoot vind plaats bij jullie aan huis. De fotoshoot wordt geleverd inclusief alle digitale foto's (30/35) in hoge resolutie. 

€195

AllungaFotografie--4.JPG

Gezin

Een gezinsfotoshoot vind plaats op een door ons samen uitgekozen locatie. De fotoshoot komt inclusief alle digitale foto's (30/35) in hoge resolutie. De prijs obv van 1 gezin. Voor een familie fotoshoot is het tarief €225

€175

Alle fotoshoots worden opgeleverd inclusief alle digitale foto's. Dit zijn er gemiddeld 30/35.. Jullie foto's worden online geleverd via WeTransfer. Daarnaast ontvang je van mij een online galerij met hierop jullie fotoreportage. Deze galerij is makkelijk te delen met vrienden & familie. 

De genoemde tarieven zijn exclusief reiskosten buiten Kampen (0,21 cent per km)

 

Speciale pakketten

IMG_7891.jpg

Portret door Allunga

Portretten worden bij mij aan huis gemaakt. Binnen slechts 30 minuten maak ik prachtige, unieke portretten. Deze fotoshoot is vanaf een minimale leeftijd van 4 jaar en voor max. 2 personen.

€75

AllungaFotografie-7623.jpg

Downside up

Downside up fotoshoots zijn er speciaal voor kinderen & volwassenen met een verstandelijke beperking. De fotoshoot is kostenloos tegen een paar voorwaarden. Voor meer informatie wil ik je verzoeken contact met mij op te nemen.

Bovenstaande fotoshoots (kids portret & downsideup) worden geleverd inclusief 3 digitale foto's. Je ontvang van mij een online galerij met hierop jullie fotoreportage. Vanuit deze galerij kies je je 3 favoriete foto's. Het is mogelijk om extra foto's bij te bestellen voor €7.50 per foto.  

De genoemde tarieven zijn exclusief reiskosten buiten Kampen (0,21 cent per km)