De favoriete foto uit mijn jeugd, is een foto waarop ik als klein meisje samen met mijn vader lig te slapen. Nog elke dag kijk ik naar deze foto en voel ik hoe belangrijk hij voor mij is. Mijn doel? Een fotoshoot afleveren die niet alleen wordt bekeken, maar ook wordt gevoeld. Ik ga jullie verhaal vertellen! Ik doe dit door jullie te volgen en de liefde tussen jullie vast te leggen.

Newborn & Baby

Een newborn of baby fotoshoot vind plaats bij jullie aan huis. De fotoshoot wordt geleverd inclusief alle digitale foto's (30/35) in hoge resolutie. 

€195

Gezin

Een gezinsfotoshoot vind plaats op een door ons samen uitgekozen locatie. De fotoshoot komt inclusief alle digitale foto's (30/35) in hoge resolutie. De prijs obv van 1 gezin. Voor een familie fotoshoot is het tarief €225

€175

Duo

Bijv: zwangerschapfotoshoots, loveshoots, vriendinnenshoot of bijv. moeder-dochter shoots. De fotoshoot komt inclusief alle digitale foto's (20/25) in hoge resolutie)

€125

Alle fotoshoots worden opgeleverd inclusief alle digitale foto's. Bij een newborn & gezinsfotoshoot zijn dit er 30/35 en bij een duoshoot 20/25. Jullie foto's worden online geleverd via WeTransfer. Daarnaast ontvang je van mij een online galerij met hierop jullie fotoreportage. Deze galerij is makkelijk te delen met vrienden & familie. 

De genoemde tarieven zijn exclusief reiskosten buiten Kampen (0,21 cent per km)

 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Allunga Fotografie

info@allungafotografie.nl