top of page

Boek een fotoshoot


Ontdek hoe een fotosessie niet alleen mooie foto's oplevert, maar ook blijvende herinneringen creëert die een leven lang meegaan. Ik geloof  dat elk moment met kinderen kostbaar is en het verdienen vastgelegd te worden. Ontdek op deze pagina welke pakketten ik aanbied. Heb je nog aanvullende vragen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Via Whatsapp gaat dit het snelst, je vindt mijn nummer onderaan deze pagina.

lieve groetjes, 
Janneke 

Newborn Fotoshoot Kampen

Tarieven

Newborn Fotoshoot

€250

Een fotoshoot in de eerste weken na de geboorte. De fotoshoot vindt plaats bij jullie aan huis, op het termijn die voor jullie het best uitkomt. De fotoshoot komt inclusief minimaal 20 digitale foto's.

Gezins mini Sessies

€150

In 2024 vinden er 4 mini sessie dagen plaats. Op deze dag heb ik plek om 4 gezinnen te fotograferen. De mini fotoshoot komt inclusief 5 digitale foto's. Daarnaast is het mogelijk om extra digitale foto's na te bestellen.

Shootdagen 2024
*Op dit moment staan er geen familie mini sessies gepland voor 2023

 

Gezinsfotoshoot

€200

Een gezinsfotoshoot vindt plaats op een door ons samen uitgekozen locatie. Vooraf stuur ik jullie een lijst met fotolocaties waar ik graag werk, maar misschien kennen jullie zelf ook een mooie locatie. Daarnaast ontvangen jullie een PDF bestand met tips ter voorbereiding op de shoot. De fotoshoot komt inclusief minimaal 20 digitale foto's. 

Zwangerschap + Newborn combi

€400

In het combinatie pakket zit zowel een zwangerschapsfotoshoot als een newborn fotoreportage. Beide fotoshoots vinden plaats op een termijn die voor jullie prettig is.

Portret fotografie

€150

Een portret fotoshoot wordt opgeleverd in een galerij met 10 tot 15 digitale foto's. Vanuit deze galerij kies je zelf je 5 favoriete foto's. Deze ontvang je in hoge resolutie. Daarnaast is het mogelijk om extra foto's bij te bestellen voor een meerprijs van 10 euro per digitaal bestand. 

*De prijs van dit pakket is gebaseerd op 1 persoon. 
2 personen: 175
3 personen: 200

 

Contact

06-25364292
(let op: alleen whatsapp)

  • Instagram
bottom of page