• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 Allunga Fotografie

 

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Als aankomend bruidje weet ik als geen ander hoe spannend en leuk het is om jullie voorbereidingen voor de grote dag te treffen. Een gesprek met een bruidsfotograaf is absoluut een groot onderdeel in de planning. Voor mij is het echt heel belangrijk dat er een klik is met mijn bruidspaar. Een bruidsfotograaf loopt de hele dag om je heen en dus is het wel zo prettig dat je je bij elkaar op het gemak voelt en dat je alle vertrouwen in mij als jou fotograaf hebt.Tijdens jullie bruiloft zijn wij altijd met 2 fotografen aanwezig. Wij zijn een heus husband-wife (althans, bijna dan) team. Mark en ik zijn onwijs goed op elkaar ingespeeld en weten zo vanuit verschillende hoeken jullie mooie dag tot in detail vast te leggen. De focus ligt hem vooral op spontaniteit en emotie. Natuurlijk daarnaast ook een paar prachtig geposeerde foto's, maar maak je geen zorgen. Je hoeft je niet in allerlei moeilijke poses te gaan wringen. We houden het lekker simpel. Zodat de liefde van het beeld afspat.. want dat is het belangrijkste. 

Pakketten 

 

Basis

Het basis pakket bevat 6 uur fotografie, 150 tot 200 digitale foto's op een persoonlijke usb, een kennismakingsgesprek, en een mini fotoalbum met hierin jullie favoriete foto's.

€995

Plus

Het plus pakket bevat 8 uur fotografie, 200 tot 250 digitale foto's op een persoonlijke usb, een kennismakingsgesprek en een mini fotoalbum met hierin jullie favoriete foto's.

€1150

Uitgebreid

Het pakket uitgebreid bevat 10 uur fotografie, 250 tot 300 digitale foto's op een persoonlijke usb, een kennismakingsgesprek, mini fotoalbum met hierin jullie favoriete foto's en een pre-wedding shoot.

€1300

Portfolio

 

Contact