Day In The Life Sessies vertellen het verhaal van jullie gezin en het dagelijkse leven. Dit doen we door een dag vast te leggen in foto's. Het is een manier om tijd te bevriezen en te documenteren hoe het leven er op dit moment met jouw gezin uitziet.

De fotografie begint wanneer jij en je gezin wakker worden. Ik zal er zijn net voordat de kinderen uit bed rollen en iedereen klaar is om op te staan. Het is niet nodig om uit de pyjama te komen, pak gewoon een kopje koffie en ga door met je ochtendroutine. Terwijl de ochtend zich ontvouwt, volg ik jullie rustig mijn camera.

 

Breng wat tijd door met de kinderen. Of ga lekker voor de tv liggen, terwijl de kinderen naar tekenfilms kijken. Dit is jouw verhaal en jouw leven bepaalt het script. Wanneer ben je voor het laatst bij Monkey Town geweest? Wanneer heb je voor het laatst tafelvoetbal gespeeld? Ik ben klaar voor elk soort avontuur en fotografeer elk leuk moment.

Met elke "a day in the life" ontvang je een prachtig fotoalbum dat je nog jaren zult koesteren. Dit foto album toont een prachtig handgemaakt fotoverhaal van je dag. Het is perfect om alle eenvoudige kleine momenten samen opnieuw te beleven.

Op de dag van de fotoshoot

Op het afgesproken tijdstip kom ik naar jullie toe. Het tijdstip waarop wij afspreken is totaal afhankelijk van jullie wensen. Voor een volledig dag overzicht is het bijvoorbeeld ontzettend tof als ik er ben als de kinderen wakker worden. In het begin zal mijn aanwezig even wennen zijn, maar ik kan je beloven dat het niet lang duurt voordat ik alleen nog maar een vliegje op de muur ben. Terwijl jullie je ding doen, geniet ik mee van jullie als gezin. Ik ga met jullie mee op avontuur. Naar de supermarkt, speeltuin of een pretpark? Ik ben er bij. Ik vang jullie intieme, grappige en mooie momenten en verwerk deze in een prachtige fotoreportage.

Voorbereidingen

Ontzettend leuk dat jullie een 'day in your life' fotoreportage hebben geboekt. Als voorbereiding is het belangrijk dat wij elkaar eerst gaan ontmoeten. Dit doen we een deel online door middel van een vragenlijst. Ruim een week voor de geplande fotoreportage, spreken we elkaar telefonisch en nemen we de laatste informatie door.

Werkwijze

 

4 uur

Een day of the life fotoreportage van 4 uur, inclusief ruim 50 tot 70 digitale foto's en een fotoalbum met hierin jullie prachtige reportage.  Let op, dit kennismakingstarief loopt tot 5 Juni 2020.

€200

8 uur

Een day in the life fotoreportage van 8 uur, inclusief ruim 70 tot 100 digitale foto's en een fotoalbum met hierin jullie prachtige reportage. Let op, dit kennismakingstarief loopt tot 5 Juni 2020.

€375

Vakantie pakket

Tijdens je vakantie een day in the life reportage laten maken? Een uitstekend idee om jullie vakantie keer op keer te kunnen herbeleven. Ik ben tot max. 10 uur aanwezig om jullie avonturen vast te leggen. Het tarief is inclusief reiskosten binnen Nederland. Je ontvangt minimaal 100 digitale foto's en een fotoalbum met hierin jullie prachtige reportage.Let op, dit kennismakingstarief loopt tot 5 Juni 2020.

€450

 

There is no perfect image but instead there is  powerfully authentic story

Contact

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Allunga Fotografie

IMG_8482