top of page

FOTO PROJECTEN

In 2023 besloot ik om mijn werk als fotograaf anders in te delen. Ik werk een aantal keer per jaar met shoot dagen. Op deze dagen kan je je inschrijven voor een gezinsfotoshoot. De rest van het jaar werk ik aan mijn eigen fotoprojecten en vrijwilligerswerk. Wat ik de afgelopen jaren zo heb gemist is het kwijt kunnen van mijn eigen ideeën en creativiteit in de fotoshoots. Daarom zal ik  voornamelijk bezig zijn met mijn eigen foto projecten. Eerder deed ik dit al met project #downsideup. Het gaat om shoots met een thema die vooraf door mij zijn uitgedacht. Op deze pagina vind je de projecten die reeds hebben gelopen en de projecten die nu lopen. Op deze pagina kan je je ook aanmelden voor projecten. 

18103755748119362.jpg

Projecten

 

Voorwaarden aanmelden fotoprojecten

- De shoots zijn kosteloos en komen inclusief 3 digitale foto's. Wil je meer foto's bijbestellen, dan kan dit tegen een meerprijs
- De foto's vanuit de
shoot mogen door Allunga Fotografie worden gebruikt voor social media en marketing doeleinde. Hier kan op een later moment niet van afgeweken worden. 

- De creatieve invulling van de shoot ligt te allen tijde bij Allunga Fotografie

2023

Een sitter fotoshoot is er speciaal om een mijlpaal van jullie kleintje te vieren. De kleine kan zelfstandig zitten, maar nog niet lopen. Deze bijzonder leuke fase wordt in beeld gebracht. Waarom de 'sitters van 23' voor mij in een fotoproject valt, vertel ik je hier graag verder.

Gewenst

2023

Project gewenst staat in het teken van de kinderwens in de breedste zin. Het verhaal achter dit project en de beelden vind je hier.

#Downsideup

2021/2022

Tijdens project #downsideup fotografeer ik gezinnen met een kindje met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Het verhaal achter dit project en de beelden vind je hier.

Contact

06-25364292
(let op: alleen whatsapp)

  • Instagram
bottom of page