• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 Allunga Fotografie

 

Allunga Fotografie is gespecialiseerd in gezinsfotoshoots, maar bied daarnaast nog een tal andere soort fotoshoots aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zwangerschapsfotoshoot, loveshoot of fotoshoot met vriendinnen. Voor elk pakket geld dat we samen op zoek gaan naar een locatie die bij jullie past. De fotoshoot duurt doorgaans tussen de 1 en 1.5 uur en binnen drie weken ontvang je al jullie digitale foto's (plus minus 30 foto's) via WeTransfer.  Benieuwd naar mijn werk en de tarieven? Scroll dan vooral even verder door naar onder.

 

Pakketten 

Zwangerschapsfotoshoot

Een zwangerschapsfotoshoot plannen we op een locatie die bij jullie past. Dit kan van alles zijn, we stemmen het samen af. De fotoshoot is voor maximaal 2 personen. Wil je je gezin betrekken bij de fotoshoot? Dan adviseer ik je om een gezinsfotoshoot te boeken. Bij dit pakket zitten alle digitale foto's. Dat zijn er doorgaans zo tussen de 30 en 40 foto's.

€125

Loveshoot of vriendinnenshoot

Een loveshoot of vriendinnenshoot plannen we op een locatie die bij jullie past. Dit kan van alles zijn, we stemmen het samen af. Bij dit pakket zitten alle digitale foto's. Dat zijn er doorgaans zo tussen de 30 en 40 foto's.

€125

Portret fotoshoot

Portretfoto's voor je social media of CV? Tijdens een portretfotoshoot maken we beelden waarop je terug ziet wie jij écht bent. We gaan samen opzoek naar een locatie die past bij het doel. Hierbij houden we rekening met de juiste kleding, eventueel visagie en creeeren we daardoor een totaalplaatje. De fotoshoot komt inclusief alle digitale foto's. Dit zijn er doorgaans 20 tot 30.

€115

 

Portfolio

Contact