Vanaf September '21 tot Maart '22 ben ik met zwangerschapsverlof. Op dit moment is mijn agenda vol. Wil je een newbornfotoshoot of gezinsfotoshoot boeken? Lees hier naar welke fotografen ik je graag doorverwijs.
AllungaFotografie--36.jpg

Newborn & Babyfotografie

 

Een newborn fotoshoot vindt plaats bij jullie aan huis. Dit kan zijn in de eerste weken na de bevalling, maar het kan ook prima een paar weekjes later. Belangrijk vind ik dat we de fotoshoot plannen op het moment dat je er klaar voor bent. Je wilt tenslotte je leven lang genieten van deze prachtige momenten. Wel is het aan te raden om al ruim voor de bevalling contact met mij op te nemen zodat we een paar opties in de agenda kunnen zetten. Na de geboorte hebben we contact om de datum definitief te maken. De fotoshoot vind plaats bij jullie aan huis en duurt doorgaans 2 tot 2.5 uur. Ik heb alle tijd voor jullie en plan max.1 shoot per dag. Voorafgaand aan de shoot stuur ik jullie een document met voorbereidingstips zodat we het beste uit de shoot kunnen halen. 

Prijs: €225 incl. alle digitale fotos in hoge resolutie (30 a 35)
Excl. reiskosten buiten Kampen á €0,25

AllungaFotografie-2677.jpg

Gezinsfotoshoot

De gezinsfotoshoots van Allunga Fotografie zijn te omschrijven als een serie unieke, spontane en inieme foto's. Behalve foto's van het gezin samen, maken we ook foto's van ieder gezinslid individueel. Niet moeizaam poseren,maar lekker samen knuffelen en gek doen. Samen creëren we een liefdevolle fotoreportage waar je nog jaren met plezier op terug kan kijken. Gezinsfotoshoots vinden plaats tijdens het gouden uur. We starten 1 uur voor zonsondergang. (met kleine kinderen is het aan te raden om te boeken in de maanden April/Mei en September/Oktober)

Prijs: €195 incl. alle digitale foto's in hoge resolutie (30 a 35)

Excl. reiskosten buiten Kampen á €0,25

Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschap + Newborn combinatie pakket

Om deze bijzondere periode in zijn geheel vast te laten leggen boek je het combinatie pakket. Tussen week 32 en 36 van de zwangerschap plannen we een zwangerschapsfotoshoot. Vooraf bespreken we een locatie die bij jullie past. De zwangerschapsfotoshoot zal plaats vinden tijdens het gouden uur. (1 uur voor zonsondergang) In de weken na de bevalling, op een moment die voor jullie het best uitkomt, plannen we de newborn fotoshoot. Deze twee shoots samen zorgen ervoor dat je een prachtige herinnering aan een zeer bijzondere periode hebt.

Prijs: €350 incl. alle digitale foto's in hoge resolutie (60 tot 70)
Excl. reiskosten buiten Kampen á €0,25 pk

AllungaFotografie-61.JPG

#Downsideup fotoshoot

In 2019 startte ik mijn project #downsideup fotoshoots. Vanwege het succes en het enorme plezier dat ik er in heb, is besloten dit aanbod vast op te nemen.
Een #Downsideup fotoshoot is een kostenloze fotoshoot speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. We spreken samen af op een gewenste locatie en maken daar een prachtige unieke fotoreportage. 

De fotoshoot wordt opgeleverd inclusief 3 digitale foto's. Het is mogelijk om daarnaast extra foto's bij te kopen voor €7.50 per digitaal bestand. Reiskosten binnen kampen zijn gedekt, daarbuiten €0,25 cent per km.

IMG_7314.jpg

Portret door Allunga 

Tijdens een portret fotoshoot maken we een serie prachtige, unieke portretten. Deze fotoshoot vind plaats bij mij aan huis in Kampen. Voorafgaand aan de fotoshoot geef ik jullie tips en adviezen rondom kleding. De fotoshoot komt inclusief 5 digitale foto's. Het is daarnaast mogelijk om extra foto's bij te kopen voor €7.50 per digitaal bestand. 

Prijs: €75 voor max. 2 personen inclusief 5 digitale foto's. 

 

Let op: portret fotoshoots zijn pas weer te boeken vanaf maart 2022