• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 Allunga Fotografie

 

Een gezinsreportage vindt plaats op een locatie naar keuze. Dit kan op een mooi strand zijn, maar bijvoorbeeld ook in een binnenstad. Zo is Kampen bijvoorbeeld heel authentiek, maar ook Elburg is zeer aan te raden. Naast buitenlocaties kunnen we met kleine gezinnen (3/4personen) ook gebruik maken van binnenlocaties. Bijvoorbeeld lekker thuis! Dit noemen we ook wel een lifestyle reportage. Tijdens de reportage is er voldoende tijd om van zowel het hele gezin samen, als van kleinere groepjes foto's te maken. De fotoshoot heeft een speels en ongedwongen karakter.  

 

Pakketten 

Gezinsfotoshoot basis

De gezinsfotoshoot vind plaats op een door ons samen uitgekozen locatie. Dit kan zijn in de stad, in het park of op het strand. Mijn voorkeur gaat uit naar locaties die van zichzelf licht zijn en rustig qua omgeving. Ik ga graag samen met jullie op onderzoek naar een locatie die bij jullie past. Bij het pakket basis zitten 5 digitale foto's inbegrepen. Het is mogelijk om extra foto's bij te bestellen a €7.50 per foto.

€125

Gezinsfotoshoot compleet

De gezinsfotoshoot vind plaats op een door ons samen uitgekozen locatie. Dit kan zijn in de stad, in het park of op het strand. Mijn voorkeur gaat uit naar locaties die van zichzelf licht zijn en rustig qua omgeving. Ik ga graag samen met jullie op onderzoek naar een locatie die bij jullie past. Bij dit pakket zitten alle digitale foto's (30-40)  

€175

Extra persoon

De prijs voor een gezinsfotoshoot is op basis van max. 5 personen. Voor elk persoon extra geld een toelage.

€5

 

Portfolio

Contact