Gezinsfotoshoot

De gezinsfotoshoots van Allunga Fotografie zijn te omschrijven als een serie unieke, spontane en inieme foto's. Behalve foto's van het gezin samen, maken we ook foto's van ieder gezinslid individueel. Niet moeizaam poseren,maar lekker samen knuffelen en gek doen. Ik ben erbij om het vast te leggen en creeer een liefdevolle fotoreportage waar je nog jaren met plezier op terug kan kijken.

Goed om te weten

Gezinsfotografie

Hoeveel mensen mogen er mee?


Een gezinsfotoshoot is bedoelt voor 1 gezin. (1 huishouden). Voor een grotere familie raad ik je aan om even contact met mij op te nemen.
Wat kunnen we zelf doen aan voorbereidingen?


Jullie ontvangen van mij een document met hierin tips & tricks voor jullie fotoshoot. Hierin vertel ik jullie oa. over de beste keuze voor de kleding en een lijst met spullen die je zeker mee moet nemen.
Wat doen we bij slecht weer?


Mochten de weersvoorspellingen slecht zijn, dan hebben we de avond voor de fotoshoot contact met elkaar. Waar mogelijk verschuiven we de fotoshoot naar een ander tijdstip die dag. Mocht het de hele dag slecht weer zijn, dan zijn we helaas genoodzaakt om de fotoshoot te verplaatsen.
Het is ook mogelijk om de fotoshoot op een binnenlocatie te plannen, maar houdt er wel rekening mee dat binnenlocaties in de omgeving van Kampen erg moeilijk zijn te vinden. De verantwoordelijkheid voor het vinden en bespreken van een binnenlocatie, ligt bij jullie.
Wat zijn de tarieven?


De prijs voor een gezinsfotoshoot bedraagt €175. De fotoshoot komt inclusief alle digitale foto's (30/35). Zo snel mogelijk en uiterlijk 3 weken na de fotoshoot ontvang je de foto's via WeTransfer. Daarnaast ontvang je van mij een online galerij met hierin jullie foto's. Deze is makkelijk te delen met vrienden & familie.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.