Een newborn of babyreportage is een prachtig cadeau aan jezelf, je gezin en je kind. Deze reportage verteld het verhaal van babies eerste maanden. Kleine vingertjes, het schattige neusje, een pamper kontje en die schattige gaapjes.... Naast foto's van de baby is er ook ruimschoots aandacht voor het hele gezin, broertjes en zusjes en zélfs huisdieren. De fotoreportage vind plaats bij jullie aan huis. Alles bij de hand en hier kunnen we ruim de tijd nemen voor verschonen, knuffelen en voeden. 

 

Pakketten 

Fresh 48

Fotoreportage in de eerste twee dagen

Tijdens een fresh 48 reportage fotografeer ik in de eerste twee dagen na de geboorte. We maken een prachtige eerste reportage waarin zowel de baby als het gezin centraal staan.  De fotoreportage komt inclusief alle digitale foto's.

€250

Newborn & Baby

Fotoreportage van een newborn of baby tot max. 1 jaar

Een newborn of babyreportage (ook wel lifestyle reportage) vind plaats bij jullie aan huis. Naast foto's van de baby, is er aandacht voor het gezin, maar ook vergeten we de kleinste details niet. De fotoreportage komt inclusief alle digitale foto's (30-40)

€195

Pakket compleet

Zwangerschapsfotografie, newborn fotografie & 6 maanden shoot.

Pakket compleet bestaat uit een zwangerschapsreportage, een newborn reportage en een 6 of 12 maanden shoot. Deze reportage komt inclusief hippe muurdecoratie en een klein cadeautje. 

€450

 

Portfolio

Contact

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 Allunga Fotografie