Newborn & Babyfotografie

Een newborn fotoshoot vind plaats bij jullie aan huis. Dit kan zijn in de eerste weken na de bevalling, maar kan ook prima wat later. Belangrijk vind ik dat we de fotoshoot plannen op het moment dat je er klaar voor bent. Je wilt tenslotte je leven lang genieten van deze prachtige momenten. Wel is het aan te raden om al ruim voor de bevalling contact met mij op te nemen zodat we een paar opties in de agenda kunnen zetten. 

Na de geboorte hebben we contact of de besproken opties uitkomen. De fotoshoot vind plaats bij jullie aan huis en duurt doorgaans 2 tot 2.5 uur. Ik heb alle tijd voor jullie en plan max. 1 shoot per dag.


 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Meest gestelde vragen

Newborn Fotografie

Mogen de broertjes en zusjes ook op de foto?


Natuurlijk! Broertjes, zusjes pappa oma opa, verzin het maar. Iedereen is welkom. Als je opa & oma uitnodigt is het wel verstandig om dit aan het einde van de shoot te doen ;)
Wanneer plan ik een newborn fotoshoot?


Dat is afhankelijk van je eigen wensen. Sommige ouders hebben een voorkeur voor zo snel mogelijk na de bevalling, voor anderen is een paar weken daarna ook prima. Omdat ik geen geposeerde newborn fotografie aanbied (in verschillende houdingen, met dekentjes en mandjes ed) maakt het tijdstip van de fotoshoot eigenlijk niet uit. Dus kies voor hetgeen waar jij het meest comfortabel bij voelt.
Kan je ook een foto maken voor het geboortekaartje?


Dit kan zeker! Ik bied een fresh48 service aan, waarbij ik binnen 48 uur na de bevalling een aantal foto's kom maken. Via de app bespreken we welke foto's jullie graag willen gebruiken, deze wordt binnen 24 uur verzonden. De rest van de foto's ontvangen jullie binnen 2 weken via WeTransfer. Het tarief voor deze service bedraagt €90 incl. 3 digitale foto's