Newborn & Babyfotografie

Een newborn fotoshoot vind plaats bij jullie aan huis. Dit kan zijn in de eerste weken van het kindje, maar het kan ook zijn als het kindje wat ouder is. Belangrijk vind ik dat jij de fotoshoot plant op het moment dat je er klaar voor bent. Je wilt tenslotte je leven langs genieten van deze prachtige momenten. Wel is het aan te raden om al ruim voor de bevalling contact met mij op te nemen zodat we een paar opties in de agenda kunnen zetten. 

Na de geboorte hebben we contact of de besproken opties uitkomen. De fotoshoot vind plaats bij jullie aan huis en duurt doorgaans 2 tot 2.5 uur. Soms wat langer, soms wat korter. Ik heb alle tijd voor jullie en plan max. 1 shoot per dag.


 

Goed om te weten

Newborn Fotografie

Mag de rest van de familie ook op de foto?


Natuurlijk! Broertjes, zusjes pappa oma opa, verzin het maar. Iedereen is welkom. Tijdens de fotoshoot werk ik in onderdelen. Een van de onderdelen uit de fotoshoot is het kindje alleen. Op dit moment is het handig als het wat rustiger in de ruimte is.
Wanneer plan ik een newborn fotoshoot?


Dat is afhankelijk van je eigen wensen. Sommige ouders hebben een voorkeur voor zo snel mogelijk na de bevalling, voor anderen is een paar weken daarna ook prima. Omdat ik geen geposeerde newborn fotografie aanbied (in verschillende houdingen, met dekentjes en mandjes ed) maakt het tijdstip van de fotoshoot eigenlijk niet uit. Dus kies voor hetgeen waar jij het meest comfortabel bij voelt.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Allunga Fotografie

info@allungafotografie.nl