Celia's outfit tips voor een fotoshoot | Herfst editie

Bijgewerkt op: 14 okt 2020

Door Celia:

De herfst brengt veel mooie dingen met zich mee. Eén van die dingen zijn haar prachtige warme kleuren. Een shoot met samen je gezin is dus perfect in deze tijd!


Als gezin wil je natuurlijk een mooi geheel lijken, samen met de kleuren van jullie kleding en de kleuren van de prachtige natuur kun je dit heel goed voor elkaar krijgen. Om ervoor te zorgen dat de kleding van jou en je gezin bij elkaar passen is het handig om een kleurenpalet uit te zoeken en je daaraan te houden. Een mooi kleurenpalet is goed om rust in de foto’s te creëren en zonder allemaal hetzelfde aan te trekken toch goed bij elkaar passen.


Hieronder zie je een paar voorbeelden van herfstpaletten. Hier staan kleuren in als bijvoorbeeld: kastanjebruin, donkerrood, okergeel, antraciet, artisjok groen, oudroze en grijs. Hier kun je rekening mee houden als je op zoek bent naar kleding in herfstkleuren.


Als ik aan herfst denk, denk ik aan gebreide truien, dikke sokken, warme vesten en stoere boots. Kortom, veel verschillende texturen. Om de foto’s niet te druk te maken adviseren wij om niet te veel printjes of logo’s uit te kiezen. Wat dus een mega goed alternatief is voor printjes: texturen! Hieronder zie je 4 leuke kledingstukken in prachtige warme kleuren met mooie texturen die perfect zijn voor je fotoshoot.


Zalando Even & Odd gebreide trui 24,99

Gebreide jurk Only 34,99 Zalando

H&M Ribgebreid vest 29,99

Gebreide jurk Even & Odd 26,99 Zalando

Zoals je hierboven kunt zien is een geribd stofje tegenwoordig overal te zien. Ook gebreide truien en jurken zijn er veel en geven een warme en ‘cozy’ uitstraling. Daarnaast is het lekker zacht en kan iedereen het dragen in de kleuren die je wil. Hiermee kun je al heel veel texturen creëren in de kleding die jullie aan doen.

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen over de kleding? Wij van Allunga Fotografie helpen je graag!67 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven