#Downsideup fotoshoot Jelle - Pieperhoeve Genemuiden

Door: Celia van Asselt


Donderdag 27 augustus mochten Janneke en ik op bezoek komen bij Jelle op de Pieperhoeve in Genemuiden, een plek waar Jelle nu al zo’n 15 jaar komt voor dagbesteding. Jelle was direct al erg enthousiast om op de foto te mogen. Hij gedraagt zich als een écht fotomodel en poseerde voor de camera alsof hij dat dagelijks doet.


Jelle heeft ons een uitgebreide rondleiding over de Pieperhoeve gegeven. Een kijkje in de moestuin en de kas en vertelde ons daarbij over de dingen die daar groeien. Prei, tomaatjes, sla en nog veel meer lekkere dingen.

Ook zijn we door de prachtige boomgaard met appel en perenbomen gelopen waar ze op de hoeve sap en taart van maken. Daarnaast mochten we op de hooizolder, een plekje waar Jelle normaal gesproken niet zo snel mag komen, maar nu speciaal voor de fotoshoot dus wel. Dat was natuurlijk dolle pret. Jelle verzorgd samen met de andere bewoners de kipjes, paarden, konijnen, varkens en koeien met veel liefde.


Tijdens de fotoshoot was mamma mee en natuurlijk mochten ze dan ook even samen op de foto. Kusjes en knuffel gaf Jelle in overvloed, wat zorgde voor liefdevolle spontane foto's. Samen dansen op de kabouterdans en lekker gek doen. Kortom, ze maakten er samen een gezellig feestje van.


We hebben genoten van de Downsideup fotoshoot van Jelle en hebben het erg gezellig gevonden. We willen de vrijwilligers en medewerkers van de Pieperhoeve bedanken voor de gastvrijheid en hopen hier in de toekomst nog eens te mogen fotograferen. Kijken jullie mee naar een preview?
151 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven