• jbabakker

Waarom een gezinsfotoshoot in de (zomer)vakantie een héél goed idee is

Elke zomervakantie is uniek. Kinderen groeien zo snel en volgende zomer zijn ze een jaar ouder. De magie van de vakantie vastleggen is een prachtige ervaring. Of dat nou tijdens een fotoshoot op de camping of in 'hintergarten' is. Zomervakantie is magisch! En dus ook dé perfecte periode voor een gezinsfotoshoot. Ik leg je graag uit waarom. Ben je nu al enthousiast en wil je direct mijn beschikbaarheid weten? Neem dan snel contact met mij op.

Gezonde, blije koppies Het is vakantie! We krijgen lekker veel vitamine D, hebben een fijn kleurtje, geen verplichtingen.. we voelen ons GOED! En dat zie je. Gezonde, blije koppies! Fotoshoot op je vakantieadres? I'm in! Ik kom graag naar jullie vakantieadres voor een fotoshoot. Denk niet te moeilijk. Kids in het zwembad, pa en ma voor de tent. Een wandeling met de wc-rol, de avonddouche van de kids op de camping. Alleen al deze avonturen geven een prachtig beeld van jullie onbezorgde tijd. De kleinste momentjes kunnen zó fotogeniek zijn, maar nog beter… ze herinneren je nog jarenlang aan die geweldige periode.

"Ja! Ik wil een zomerse fotoshoot"Gouden uur

De kids mogen lang opblijven en dat biedt ruimte voor een gouden uur fotoshoot. Tijdens het gouden uur staat de zon laag en dit geeft een prachtig warm licht, bijna een magisch sfeertje. Waar normaal gesproken de zonsondergang ver na bedtijd plaatsvindt, kan een avondje langer opblijven nu makkelijker. En dat komt goed uit, want het gouden uur start om 21:00 uur! Fijn temperatuurtje! In de zomerperiode fotografeer ik het liefst op de ochtend of later op de avond. Het licht is dan op zijn mooist. Daarnaast kunnen de temperaturen overdag flink oplopen, iets wat vaak niet prettig is tijdens een fotoshoot. 's Avonds koelt het lekker af en is het fijn om er met het gezin op uit te gaan. En mocht het toch nog te warm zijn.. dan spring je toch gewoon in het water?! Dat levert trouwens ook geweldige foto's op.

Zandverstuiving fotoshoot 't Harde Zomervakantie

Picknick op het strand?

Yes please! Een picknick op het strand is natuurlijk altijd een goed idee. Maar wist je dat het ook een toffe setting is voor een fotoshoot? En na het smullen is het tijd voor een watergevecht. Of gaan we nog even de stad in voor een ijsje?

Alles staat prachtig in bloei Elk seizoen heeft wel iets wat mij raakt. Waar ik zomers bijvoorbeeld erg blij van wordt zijn de prachtige kleuren die je overal tegemoet komen. De bomen zijn vol en groen, de lavendel geurt al van ver en... de HEIDE STAAT IN BLOEI! Een periode waar veel mensen op wachten, want die paarse vlakte… *zucht*… zo mooi! En als je tijdens het gouden uur naar het strand gaat? Nou dan staat je iets te wachten… de wolken en lucht kunnen namelijk waanzinnig mooi kleuren.Gezinsfotoshoot in Emmeloord

Nog niet overtuigd? Bekijk mijn portfolio voor meer zomerse beelden. Mocht je meer informatie willen rondom de fotoshoot en de tarieven, dan raad ik je aan om deze pagina even te bekijken.

Ben jij er klaar voor? Ja! Ik wil een zomerse fotoshoot boeken!


0 views0 comments