Fotoshoot tijdens de corona crisis

In verband met COVID-19 zijn de diensten van Allunga Fotografie op dit moment beperkt. Ik licht graag per fotoshoot toe wat er wél en niet mogelijk is. Newborn reportage aan huis: Ja. Beschermende middelen worden vooraf besproken. Gezinsfotoshoots: Enkel gezinnen die 1 huishouden vormen. De fotoshoots vinden buiten plaats. Loveshoots: Ja Zwangerschapsfotografie: Ja Kinderfotoshoots: Ja (K)raamreportages: Ja! Bruiloften: Ja, indien volgens de adviezen van het RIVM wordt gevierd. Het maken van groepsfoto's is in ieder geval tot 1 juni niet mogelijk. Wel geef ik jullie graag tips & adviezen hoe je dit zelf vorm kan geven. Ik ga tijdens de fotoshoots als volgt te werk: - Ik hanteer een minimale afstand van 1.5 meter - Ik fotograaf enkel mensen die 1 huishouden vormen (m.u.v. bruiloftsreportages) - Fotoshoots vinden buiten plaats - Ik werk met een telelens en sta dus op afstand - We geven elkaar geen hand - We volgen de richtlijnen van het RIVM die je hier kunt nalezen

98 keer bekeken
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 Allunga Fotografie