Moeder-dochter fotoshoot op de Zandverstuiving 't Harde

Of eigenlijk was dit een 3 generaties fotoshoot. Want zowel oma, als mamma, als dochter lief waren aanwezig. En wat was deze fotoshoot heerlijk relaxed! Mamma had de tips & adviezen die ik altijd meestuur goed doorgelezen, ze waren voorzien van fijn speelgoed, wat lekkers te eten en te drinken. Miriam en Erwin heb ik mogen fotograferen op hun bruiloft. Toen ze in verwachting waren van Merryn namen ze contact met mij op voor een newborn fotoshoot en nu mocht ik mamma, Merryn en oma fotograferen op de zandverstuiving. Het is erg bijzonder om een gezin zo te mogen volgen en te zien groeien. Deze lieverds hebben dan ook een speciaal plekje in mijn hart. Genieten jullie mee van een preview van hun fotoshoot op de zandverstuiving in 't Harde?23 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven