Newborn Fotoshoot in Dronten

Julia is precies drie weken als ik haar ontmoet. Dit lieve gezin uit Dronten stuurde mij een mail met de vraag voor een newborn fotoshoot en we konden de fotoshoot de week daarop al plannen. Golden Retriever "Jax" houdt mij goed in de gaten, komt af en toe even kijken wat ik aan het doen ben en gaat vervolgens weer trots voor zijn gezin liggen. Een plekje waar hij mij goed in de gaten kan houden. De kat "Willow" komt even snuffelen aan mijn tas maar vind het daarna prima. Ik vind het geweldig om huisdieren te betrekken tijdens de fotoshoot. Het is wel belangrijk eerst even goed onderzoeken hoe zij op de baby reageren en of het verantwoord is, maar dat was hier geen probleem. Ik heb genoten van dit lieve gezin en neem jullie trots even mee in een kleine preview van hun newborn fotoshoot.96 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven