Newborn Fotografie.jpg

Tarieven

Ik wil jullie hele verhaal vertellen en neem daarom ruim de tijd voor de fotoshoot. Naast de 'standaard' foto's, zoek ik ook veel details. Tenslotte maken die jullie verhaal nét zo compleet. Omdat ik vind dat jullie verhaal compleet afgeleverd moet worden, ontvangen jullie bij de fotoshoot alle digitale foto's. Dit zijn er gemiddeld 30. 

De foto's worden zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 3 weken geleverd via WeTransfer. Jullie foto's worden geleverd in een hoge resolutie en zonder watermerk. Daarnaast lever ik jullie een online galerij, waardoor je de foto's kunt delen met vrienden & familie.

De prijzen voor de fotoshoots zijn incl. btw en excl. reiskosten buiten Kampen (€0,24 per km)

Wil je meer foto's zien? Door op de foto van het pakket te klikken, wordt je doorverwezen naar de portfolio pagina. 

AllungaFotografie-2064.jpg

Downsideup

Een downsideup fotoshoot is er speciaal kinderen en (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. We gaan samen op zoek naar een fotoshoot locatie die voor comfortabel en veilig voelt. 

€125
 

AllungaFotografie-592.jpg

Gezin

Een gezinsfotoshoot vind plaats op een door ons samen uitgekozen locatie. Dit mag op een mooi strand of bos zijn, maar kan ook lekker in huis. 

€175
 

AllungaFotografie-7563.jpg

Zwanger

Een zwangerschapsfotoshoot kunnen we het best plannen rond de 32/24 weken zwangerschap. We gaan op zoek naar een locatie die bij jullie past.

€125 
obv 2 personen

Kom je met het hele gezin? Dan valt de reportage onder een gezinsreportage. 

AllungaFotografie--14.jpg

Newborn

De newborn fotoshoot bespreken we het liefst al tijdens de zwangerschap. Zo kan ik in mijn agenda ruimte en tijd voor jullie vrij houden. De fotoshoot vind plaats bij jullie aan huis en duurt gemiddeld 2 tot 2.5 uur. 

 

€195 

Ik wil graag meer informatie..

Zijn deze blog's misschien interessant voor jou?

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Allunga Fotografie