• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 Allunga Fotografie

Wedding

Op jullie mooiste dag zijn wij aanwezig met twee fotografen.  Hiermee kunnen wij jullie dag vanuit verschillende perspectieven vast leggen. Dit levert een complete reportage vol met unieke en spontane beelden op. Ik plan graag een vrijblijvend gesprek met jullie om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Gehele reportage vanaf €995

Gezinnen

Een gezinsreportage vindt plaats op een locatie naar keuze. Tijdens de reportage is er voldoende tijd om van zowel het hele gezin samen, als van kleinere groepjes foto's te maken. De fotoshoot heeft een speels en ongedwongen karakter.  

Basis € 175

incl. 10 digitale foto's

Compleet € 300

incl. gehele fotoreportage (30-40 foto's)

Fotoshoot op basis van max 6 personen. Vanaf 7 personen geld een meerprijs van €7.50 pp. 

Newborn & Baby

Een newborn of babyreportage vindt plaats bij jullie aan huis. We maken gebruik van verschillende ruimten. De huiskamer, slaapkamer en babykamer zijn meestal geschikt voor de reportage. Het moment van de fotoreportage, is helemaal afhankelijk van wat jullie zelf prettig vinden. We kunnen de fotoshoot kort na de bevalling plannen, maar ook als de baby een paar maand oud is, is dit een prachtige tijd voor een fotoreportage. Een newborn of babyfotoshoot komt inclusief 10 digitale foto's naar keuze.

195€

Overig

Een loveshoot, zwangerschapsshoot of vriendinnenshoot? Alle duo-fotoshoots vinden plaats op een door jullie uitgekozen locatie. De fotoshoot komt inclusief 10 digitale foto's naar keuze.

125€

#Downsideup

In 2019 ben ik mijn persoonlijke project #downsideup gestart. Elke maand geef ik kostenloos een syndroom van Down fotoshoot weg. Aanmelden kan via onderstaand formulier.