Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Als newly-wed weet ik als geen ander hoe spannend en leuk het is om jullie voorbereidingen voor de grote dag te treffen. Een gesprek met een bruidsfotograaf is absoluut een groot onderdeel in de planning. Voor mij is het echt heel belangrijk dat er een klik is met mijn bruidspaar. Een bruidsfotograaf loopt de hele dag om je heen en dus is het wel zo prettig dat je je bij elkaar op het gemak voelt en dat je alle vertrouwen in mij als jou fotograaf hebt.Tijdens jullie bruiloft zijn wij altijd met 2 fotografen aanwezig. Wij zijn een heus husband-wife team. Mark en ik zijn onwijs goed op elkaar ingespeeld en weten zo vanuit verschillende hoeken jullie mooie dag tot in detail vast te leggen. De focus ligt hem vooral op spontaniteit en emotie. Natuurlijk daarnaast ook een paar prachtig geposeerde foto's, maar maak je geen zorgen. Je hoeft je niet in allerlei moeilijke poses te gaan wringen. We houden het lekker simpel. Zodat de liefde van het beeld afspat.. want dat is het belangrijkste. 

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Allunga Fotografie .jpg.jpg

Stap 1. Laten we elkaar leren kennen

Laten we wat gaan drinken en elkaar leren kennen! Een van mijn favoriete elementen van bruidsfotografie is het leren kennen van mijn bruidsparen! Ik heb de kans gekregen om een ​​kijkje te nemen in je relatie. Het horen van de liefdesverhalen van mijn bruidsparen inspireert me en herinnert me eraan waarom ik zo graag bruiloften vastleg.

AllungaFotografie-8341.jpg

Stap 2. Reserveer jullie trouwdatum

Zodra je besluit mij te boeken, ontvangt je van mij een offerte met de opdracht op maat. Zodra dat is ondertekend en de aanbetaling is voldaan, ligt jullie datum defintief vast in mijn agenda. Laat dan het plannen maar beginnen!

EviJanNiek-04092020-107.jpg

Stap 3. Plan je engagement fotohoot

Laten we eerlijk zijn, voor een camera staan ​​kan lastig zijn. Voor mij voelt het nog steeds zo. We plannen een engagement fotoshoot in zodat jullie kunnen wennen aan het staan voor de camera en het werken met ons. Het is mijn doel om deze sessie zo speciaal en mogelijk te maken! 

EviJanNiek-04092020-65.jpg

Stap 4. Persoonlijk draaiboek

Ongeveer 8 weken voor jullie trouwdag beginnen we met het plannen van jullie persoonlijke draaiboek. Jullie persoonlijke draaiboek bevat een tijdlijn met hierin jullie dagplanning. Deze nemen wij mee op de dag van jullie bruiloft, zodat wij precies weten op welk moment, wij waar worden verwacht. 

AdobeBridgeBatchRenameTemp77AllungaFotog

Stap 5. Jullie trouwdag is aangebroken!

De dag is gekomen! Jullie gaan trouwen. Vandaag vieren we de liefde. We hebben al uw belangrijke gegevens bij de hand om de dag naadloos te laten verlopen.

Schermafbeelding 2020-03-29 om 13.07.55.

Stap 6. Aflevering bruidsreportage

Vier tot zes weken na je trouwdag ontvang je een persoonlijke online galerij vol met al je huwelijksherinneringen! Tijd om op de bank te kruipen met een drankje en samen jullie mooiste dag te herbeleven! Naast jullie online galerij ontvang je van mij ook een persoonlijke USB met hierop jullie mooiste foto's. 

Pakketten 

AllungaFotografie-8837.jpg

Basis

Het basis pakket bevat 6 uur fotografie, 150 tot 200 digitale foto's op een persoonlijke usb, een kennismakingsgesprek, en een mini fotoalbum met hierin jullie favoriete foto's.

€1200

AllungaFotografie12.jpg

Plus

Het plus pakket bevat 8 uur fotografie, 200 tot 250 digitale foto's op een persoonlijke usb, een kennismakingsgesprek en een mini fotoalbum met hierin jullie favoriete foto's.

€1450

AllungaFotografie-148.jpg

Uitgebreid

Het pakket uitgebreid bevat 10 uur fotografie, 250 tot 300 digitale foto's op een persoonlijke usb, een kennismakingsgesprek, mini fotoalbum met hierin jullie favoriete foto's en een pre-wedding shoot.

€1700

TESTIMONIALS

Janneke was onze trouwfotograaf op ONZE dag op 8 juni 2019 en wat zijn we blij dat we voor haar hebben gekozen. We hadden al gelijk een goed gevoel na de 1e mail. Zo lief, oprecht, vriendelijk, enthousiast en meedenkend. Dat moest wel goed komen! We zijn gevallen voor haar prachtige stijl van fotografie. Wat was het fijn dat er zowel iemand foto’s kon maken van het aankleden van de bruid als van de bruidegom op verschillende locaties en ook gedurende de dag werd er geen fotomomentje gemist. Wanneer we de prachtige foto’s bekijken herbeleven we onze dag gewoon opnieuw.

AllungaFotografie-8341
Bruidsfotografie Hattem
Bruidsfotografie Wezep
Bruidsfotografie Hattem
Bruidsfotografie IJsselmuiden
Bruidsfotografie Lelystad
Bruidsfotografie Wezep
Bruidsfotografie IJsselmuiden
Bruidsfotografie IJsselmuiden
Bruidsfotografie Kampen
Bruidsfotografie Kampen
Bruidsfotografie Kampen
Bruidsfotografie Kampen
Bruidsfotografie Zwolle
Bruidsfotograaf Kampen
Bruidsfotograaf Zwolle
Bruidsfotografie Lelystad
Bruidsfotograaf Lelystad