Als klein meisje wist ik het zeker; ik zou modeontwerpster worden. Geen idee waar die ambitie vandaan kwam. Op latere leeftijd veranderde deze droom naar jeugd hulpverlening. Om daar te komen ging ik eerst de spw doen en zou ik vervolgens een HBO opleiding gaan doen. Dat was het plan. Mijn eerste stage liep ik in de gehandicaptenzorg en ik was verkocht. Tot vandaag de dag werk ik met heel veel liefde als woonbegeleider op een woongroep voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking.


Fotografie is altijd een hobby geweest. Ik ben opgegroeid met de camera, mijn moeder maakt haar hele leven al prachtige foto's. Op mijn 16e kocht ik mijn eigen eerste camera en in 2013 schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel. Ik heb er bewust voor gekozen om Allunga Fotografie onderdeel te laten zijn van mijn leven, maar geen baan om het brood mee te verdienen. Ik geniet volop van fotoshoot en het contact met klanten en ik vind het heerlijk om te mogen doen naast mijn huidige baan. 

Over Janneke

Opleidingen & Cursussen

  • Newborn fotografie door Makkie Laban

  • Bruidsfotografie door Mon & Mine

  • Bruidsfotografie door Gerjanne Immeker

Als je Janneke zegt, dan zeg je...

Benieuwd wie het gezicht achter de camera is? Ik stel me graag uitgebreider voor met een paar korte woorden. Klik op de pijltjes aan de zijkant om heen en weer te scrollen.

Lieve woorden

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 Allunga Fotografie