top of page
Fotograaf Kampen, Janneke van der Haar, Newborn Fotograaf

"De momenten in het leven die we het meest waarderen vliegen razendsnel voorbij. Als moeder ben ik mij daar enorm van bewust. Door mijn fotoshoots wil ik de liefde, de vreugde binnen jullie gezin en de pracht in de alledaagse dingen op een gevoelige en tijdloze manier vastleggen."

Over Allunga Fotografie

Waar ik mijn fotografie reis (2013) ben gestart als een allround fotograaf, kwam ik er al snel achter dat mijn passie vooral bij het fotograferen van gezinnen ligt. Ik kan intens gelukkig worden van het zien van een foto galerij met prachtige, intieme, energieke en vrolijke foto's van een gezin. Of dat nu met een klein newborn baby'tje is of met kids die al wat ouder zijn... een connectie vastleggen is waar het voor mij om gaat. In 2023 heb ik mijn werkzaamheden als allround fotograaf grotendeels neergelegd. Ik fotografeer deze dagen alleen nog mijn eigen projecten.

 

 

Over Janneke

De favoriete foto uit mijn jeugd, is een foto waarop ik als klein meisje samen met mijn vader op de bank lig te slapen. Nog elke dag kijk ik naar deze foto en voel ik hoe belangrijk hij voor mij is. Deze foto is de inspiratie in mijn werk als fotograaf. Mijn doel is een fotoshoot afleveren die niet alleen wordt bekeken, maar vooral wordt gevoeld. 

 

Samen met mijn man, onze dochter en onze heerlijk eigenwijze teckel wonen wij midden in het prachtige Kampen. Ik ben werkzaam als begeleider op een woonvorm voor mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. In mijn vrije tijd ben ik bij familie, op pad met het gezin, te vinden in pluktuinen, sta ik veel in de keuken en ben ik graag creatief bezig. Lieve groetjes, Janneke 

Contact

Bedankt voor je bericht!

bottom of page