top of page

Over Janneke

De momenten in het leven die we het meest waarderen vliegen razendsnel voorbij. Als moeder ben ik mij daar enorm van bewust. Door mijn fotoshoots wil ik de liefde, de vreugde binnen jullie gezin en de pracht in de alledaagse dingen op een gevoelige en tijdloze manier vastleggen.

20220129-ALLU9994.jpg

Mijn verhaal

17918456138231394.jpg

De favoriete foto uit mijn jeugd, is een foto waarop ik als klein meisje samen met mijn vader op de bank lig te slapen. Nog elke dag kijk ik naar deze foto en voel ik hoe belangrijk hij voor mij is. Deze foto is de inspiratie in mijn werk als fotograaf. Mijn doel is een fotoshoot afleveren die niet alleen wordt bekeken, maar vooral wordt gevoeld. 

 

Samen met mijn man, onze dochter en onze heerlijk eigenwijze teckel wonen wij midden in het prachtige Kampen. Naast mijn baan als fotograaf, werk ik als begeleider op een woonvorm voor mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. In mijn vrije tijd ben ik bij familie, op pad met het gezin, te vinden in pluktuinen, sta ik veel in de keuken en ben ik graag creatief bezig. 

 

bottom of page